Δεν πρόλαβε η δικαιοσύνη να σώσει την 45χρονη μάνα 3 παιδιών (VIDEO&ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Τρίκαλα μετά το άγριο φονικό που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. Θύμα μια 45χρονη μάνα τριών παιδιών, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο 52χρονος σύζυγός της, της επιτέθηκε και την σκότωσε με 60 μαχαιριές.

Το άγριο φονικό έγινε στις 17:00 το απόγευμα μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Γείτονες κατέφτασαν όταν άκουσαν το ζευγάρι να καυγαδίζει.

"H 42χρονη Βαϊα Γκάνα που κατακρεουργήθηκε από τον σύζυγό της"

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καυγάδες τους ήταν καθημερινοί, ενώ η ζήλια φέρεται να ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του 52χρονου.

Τραγική ειρωνία; Η άτυχη νοσηλεύτρια είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της πριν από λίγες ημέρες.

Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, ηλικία 21, 14 και 4 ετών το μικρότερο. Η 14χρονη κόρη τους ήταν μπροστά στην τραγωδία.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι τα περισσότερα τραύματα τα είχε στην κοιλιά και στα πλευρά η 42χρονη.

Ο 52χρονος που είναι αγρότης στο επάγγελμα συνελήφθη, ενώ η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από συγγενείς και γείτονες για τα αίτια που όπλισαν το χέρι του δράστη.

Η άτυχη νοσηλεύτρια εκτός από μάνα τριών παιδιών ήταν και γιαγιά, απο τη μεγαλύτερη κόρη της η οποία είναι παντρεμένη και πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …