Σε αστυνομικό κλοιό οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ έξω από το Υπ. Εργασίας (ΦΩΤΟ)

Υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να εγκρίνει την απόσχιση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας.υ

Εξω από το κτίριο του υπουργείου στην οδό Μεσογείων, το οποίο βρίσκεται σε κλοιό αστυνομικών με τις κλούβες να κλείνουν την πρόσβαση εντός του κτιρίου, είναι από νωρίς συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, που αντιδρούν στην πώληση των μονάδων.

Η συνεδρίαση του ΔΣ της επιχείρησης αποφασίστηκε σύμφωνα με το "iefimerida.gr" να γίνει στο υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αναβολής λόγω των συνδικαλιστικών αντιδράσεων, κάτι που είχε γίνει κατά τη διάρκεια του περασμένου ΔΣ όπου τελικά πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα,  διαγωνισμός για την πώληση των μονάδων θα προκηρυχθεί ως το τέλος Μαΐου, ενώ στις 7 Ιουνίου θα συνεδριάσει η γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λεωφορεία. Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Λεωφορεία ΟΑΣΑ – Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024   Αστικά λεωφορεία ΟΑΣΑ. Στάσεις εργασίας …