Παροχή βοηθήματος για την επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά

Σε εφαρμογή της υπ’ αριθ. ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/1228/08.02.2018 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 474/14-2-2018 τ. Β΄), συστάθηκε Τριμελής Επιτροπή, η οποία θα εξετάζει τα αιτήματα για τη χορήγηση εφάπαξ ειδικού βοηθήματος σε δημότες με χαμηλά εισοδήματα, που η κύρια κατοικία τους έχει αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι 14-2-2018, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, στο Δήμο Λαμιέων.

Τα κριτήρια, οι προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά και όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες για τη χορήγηση του βοηθήματος και την επανασύνδεση στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας καθορίζονται στην παραπάνω Κ.Υ.Α.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους για τη χορήγηση εφάπαξ ειδικού βοηθήματος και την επανασύνδεση της κατοικίας τους στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας θα πραγματοποιείται στο Δημαρχείο, Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, προς την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22313 51069 (κ. Βασιλική Λαϊτσα).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …