48ωρο κινητοποιήσεων με απεργία και στάση εργασίας

Διήμερο απεργιακών κινητοποιήσεων με στάση εργασίας αλλά και 24ωρη απεργία, θα πρέπει να περιμένει τους επιβάτες των λεωφορείων του ΟΑΣΑ, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά, αποφάσισαν την συμμετοχή τους τόσο στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 30 Μαΐου, όσο και στην «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» στις 31 του μήνα.

Ειδικότερα όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωσή τους, την Τετάρτη 30 Μαΐου τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 9:00 έως τις 21:00, προκειμένου να διευκολύνουν και τον κόσμο να κατέβει στις συγκεντρώσεις. Την επόμενη ημέρα, θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, που σημαίνει πως η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς λεωφορεία. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν και οι γραμμές Express του Αεροδρομίου.

Μεταξύ άλλων επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους

«Με αφορμή την Πανεθνική Ημέρα Δράσης, όλοι οι εργαζόμενοι ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Η καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης σε κάθε τομέα της ζωής μας, μας οδηγεί σε αδιέξοδο. Στο στόχαστρο για ακόμα μια φορά –εκτός των άλλων -οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥκαι το επιβατικό κοινό από την περιβόητη δήλωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για «μετεγκατάσταση» του Αμαξοστασίου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …