Τα δύο εγκλήματα που συγκλόνισαν την κοινωνία αυτή την εβδομάδα! (ΦΩΤΟ)

Το ενδεχόμενο να χπρόκειται για έγκλημα πάθους ή έγκλημα με προσωπικό κίνητρο και αναζητούν περισσότερα στοιχεία για την ζωή του θύματος και τον περίγυρό της ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξετάζουν ως πλέον πιθανό οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, για την εκτέλεση εν ψυχρώ εκτέλεσης 51χρονης γυναίκα,  στην αυλή του σπιτιού της, στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Πλαστήρα στην Μάνδρα Αττικής.

Το θύμα φέρει δύο τραύματα στο πρόσωπο από 9άρι πιστόλι, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κάλυκες. Στο σημείο βρέθηκε αμέσως κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να συλλέξουν ότι στοιχείο τυχόν βοηθήσει τις έρευνες της Ασφάλειας, ενώ εικάζεται πως η δολοφονία έγινε περίπου μισή ώρα μετά τις 5 χθες το πρωί, καθώς λίγο πριν αποχώρησε από νυχτερινή διασκέδαση που βρισκόταν με μία φίλη της για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η 51χρονη είχε ένα γιο, ήταν χωρισμένη αρκετά χρόνια πριν από τον πρώην σύζυγό της που είναι γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή και πρώην παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας, με τον οποίο φέρεται να είχε άριστες σχέσεις.

Στο σημείο δεν βρέθηκε τσάντα και έτσι αρχικά φάνηκε ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο της ληστείας, ωστόσο το κινητό του θύματος και χρήματα, βρέθηκαν στις τσέπες της, χωρίς να έχει αποκλειστεί εντελώς στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο της ληστείας που πήγε στραβά, αλλά έχει απομακρυνθεί αρκετά από αυτή την εκδοχή.

Αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από γείτονες, οι οποίοι όμως δεν φαίνεται να αντιλήφθηκαν κάτι σημαντικό για την διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις και από το εγγύτερο και ευρύτερο περιβάλλον του θύματος, αφού οι αστυνομικοί δίνουν αγώνα δρόμου για να διαπιστώσουν τα σαφή κίνητρα αυτής την εν ψυχρώ εκτέλεσης.

Εντωμεταξύ, στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκε μετά την πολύωρη απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 52χρονος συζυγοκτόνος των Τρικάλων, ο οποίος υποστήριξε ότι βρέθηκε σε κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής και δεν υπήρξε προμελέτη.

 

Οι πληροφορίες του "ΑΜΠΕ" κάνουν επίσης λόγο πως ανέφερε, κατέθεσε και περιέγραψε στον ανακριτή με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορούσε και όσο του επέτρεπε η ψυχική του κατάσταση, τα όσα συνέβησαν εκείνα τα λεπτά.

Οι δικηγόροι του 52χρονου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε δηλώσεις, σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας του συζυγοκτόνου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …