21χρονος μέσω facebook απέσπασε βίντεο με ασελγείς πράξεις από 13χρονη!

Δικογραφία τακτικής δικαιοδοσίας σχηματίστηκε, από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος 21χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, πλησίασε 13χρονη και έπειτα από συνομιλία μαζί της απέσπασε βίντεο με ασελγείς πράξεις.

Από την αστυνομική έρευνα και αλληλογραφία με την εταιρία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, προέκυψε η διεύθυνση κατοικίας του 21χρονου σε περιοχή της Αττικής.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν σπίτι του αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπίστωσαν ότι ο 21χρονος μετοίκησε μόνιμα στην Κύπρο.

Ενημερώθηκαν άμεσα οι κυπριακές Αρχές για τις δικές τους ενέργειες, ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …