53 οι εν αναμονή μόνιμες προσλήψεις

Προ των πυλών είναι η έκδοση από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης για 53 μόνιμες προσλήψεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) μετά και από απόφαση του υπουργείου Εργασίας

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτουν πρώτα τα dikaiologitika news ήδη το υπουργείο Εργασίας έχει καθορίσει τον αριθμό και την κατανομή των θέσεων οι οποίες πρόκειται να προκηρυχθούν με επικείμενη έκδοση προκήρυξης για πενήντα τρείς κενές οργανικές θέσεις διαφόρων κλάδων στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.).

Οι θέσεις πρόκειται να προκηρυχθούν με επικείμενη έκδοση προκήρυξης του ΑΣΕΠ ενώ ήδη τέσσερις είχαν  καθορισθεί με απόφαση της πρώην Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντωνοπούλου.

ΘΕΣΕΙΣ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …