Εργασία για ένα άτομο

Προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ»» και κωδικό MIS 5011051 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (Πληροφορική ΝΟΗΣΙΣ – ΜΝΑΕ), το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας-ΝΟΗΣΙΣ, ως "επιστημονικού συνεργάτη".

ΘΕΣΗ

Πρόκειται για μια (1) θέση ειδικότητας Πληροφορικής με αντικείμενα (παραδοτέα):

  • α) Την οργάνωση και συντονισμό και ανάπτυξη υλοποίησης ιστοσελίδας πληροφόρησης, υποβολής και παρακολούθησης της υλοποίησης σχεδίων δράσης από Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας (φόρμες για τεχνικά δελτία υποβολής, προϋπολογισμοί, συχνές ερωτήσεις, αιτήματα κλπ).
  • β) Τη διαχείριση και υποστήριξη χρηστών τοπικού δικτύου του ΝΟΗΣΙΣ και της ομάδας διαχείρισης του έργου. Εγκαταστάσεις λογισμικού, επίλυση προβλημάτων λειτουργίας Η/Υ, συνδέσεων δικτύου κλπ.
  • γ) την συνεργασία με την εταιρία κατασκευής συστήματος διαχείρισης επαφών (CRM) οργάνωση υλικού και διαχείριση του συστήματος επικοινωνίας με τις σχολικές μονάδες.
  • δ) τον τεχνικό συντονισμό διαχείρισης εξοπλισμού για την διοργάνωση ημερίδων / στρογγυλής τράπεζας και διαδικτυακών τηλεδιασκέψεων.

Ο/Η υποψήφιος/α πρέπει να έχει σχετικό με το παραπάνω αντικείμενο πληροφορικής τίτλο σπουδών AEI ή ΑΤΕΙ.

Ο/Η υποψήφιος/α πρέπει να δύναται να ταξιδεύει για τις ανάγκες του έργου (επισκέψεις σε ΕΠΑΛ της χώρας για συναντήσεις με καθηγητές / μαθητές και δειγματοληπτικούς ελέγχους έργων, συναντήσεις με την επιστημονική επιτροπή του έργου, συνέδρια κ.α.) με τα έξοδα (μετακινήσεις, διαμονή, εγγραφές κ.α.) καλυμμένα από την Πράξη.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος των παραδοτέων του έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Υπεύθυνο της Πράξης.

ΑΜΟΙΒΗ

Η συνολική αμοιβή ανέρχεται σε 13.812,00€ (δεκατρείς χιλιάδες οκτακόσια δώδεκα ευρώ), έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική νομοθεσία, τις απαιτήσεις των προσόντων της θέσης, την διάρκεια απασχόλησής και τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό της Πράξης. Η αμοιβή συμπεριλαμβάνει όλες τις νόμιμες κρατήσεις συμπεριλαμβανομένων των εργοδοτικών εισφορών και των φόρων.

Βάση υπολογισμού της αμοιβής αποτελεί ο ν.4354/2015 (ενιαίο μισθολόγιο).

Η αμοιβή θα καταβάλλεται σε μηνιαία βάση.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …