Η προθεσμία καταβολής των εισφορών Απριλίου, παρατείνεται

Παράταση οκτώ ημερών αποφάσισε ο ΕΦΚΑ για την καταβολή των εισφορών από τους μη μισθωτούς, επαγγελματίες και αγρότες. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΚΑ ανακοίνωσε πως παρατείνεται η προθεσμία καταβολής εισφορών Απριλίου 2018 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών έως την Παρασκευή 8.6.2018.

Κανονικά, έπρεπε η εν λόγω καταβολή να γίνει έως 31 /5. Ωστόσο η εκκαθάριση των εισφορών του 2017 επέβαλε την καταβολή των εισφορών του Μαρτίου έως τις 18/5 ενώ έως 31/5 πρέπει να γίνει η καταβολή της 1ης δόσης των χρεωστικών υπολοίπων.

Υπό αυτές τις συνθήκες και προκειμένου να διευκολυνθούν οι επαγγελματίες και οι αγρότες να καταβάλουν τις τρέχουσες εισφορές τους, ο ΕΦΚΑ αποφάσισε την παράταση της καταβολής των εισφορών Απριλίου έως 8/6. Υπενθυμίζεται ότι η 2η δόση των υπολοίπων του 2017 πρέπει να καταβληθεί έως 29/6.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …