Τι συμβαίνει με τον Τζόνι Ντεπ; Εμφανίστηκε αδυνατισμένος και «άρρωστος» (ΦΩΤΟ)

Ανησυχία στους χιλιάδες φαν του προκάλεσαν οι νέες φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ από την Ρωσία με πολλούς να αναρωτούνται το αν είναι άρρωστος.

Ο 54χρονος Ντεπ φωτογραφήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αγία Πετρούπολη και φωτογραφήθηκε με φίλες του.

Στις φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο instagram, p Ντεπ εμφανίζεται αδυνατισμένος και καταβεβλημένος χωρίς κανείς να γνωρίζει πού μπορεί να οφείλεται αυτό αν και αρκετοί το απέδωσαν στις ανάγκες της επόμενής του ταινίας με τίτλο Richard Says Goodbye στην οποία υποδύεται έναν καθηγητή κολλεγίου ο οποίος εγκαταλείπει τελείως τον εαυτό του όταν του γίνεται διάγνωση για καρκίνο στο τελικό του στάδιο.

«Νομίζω ότι ο ήρωάς μου είναι άρρωστος» έγραψε κάποιος στο Facebook, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φρέντη Μπελέρης: πανηγυρισμοί στη Χιμάρα για τη υποψηφιότητά του

Σε ηχητικό μήνυμα στα social media, ο εκλεγμένος και φυλακισμένος δήμαρχος Χιμάρας μίλησε για «μάχη …