Βίαιος θάνατος σημάδεψε μυστήριο βάφτισης(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Σε τραγωδία κατέληξε τελετή βάφτισης, μπροστά σε περίπου 80 άτομα, από τον τραγικό θάνατο του ατόμου που τελούσε το μυστήριο, δίπλα σε λίμνη της Αιθιοπίας, στην οποία υπήρχαν κροκόδειλοι, ένας από τους οποίους τον...κατασπάραξε!

Ειδικότερα, ο προτεστάντης πάστορας δέχτηκε επίθεση από έναν κροκόδειλο ο οποίος τον δάγκωσε στα πόδια, την πλάτη και τον λαιμό με αποτέλεσμα να χάσει επιτόπου τη ζωή του, ενώ τον παρέσυρε στο βυθό της λίμνης.

Κανείς από τους σοκαρισμένους παρευρισκόμενους δεν κατάφερε να κάνει κάτι, ή τουλάχιστον να σώσει το άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα.

Παρά τις έρευνες των αρχών και των ντόπιων ούτε ο κροκόδειλος βρέθηκε ούτε και το σώμα (ή ό,τι απέμεινε από αυτό) του πάστορα.

Όπως αναφέρουν ταξιδιωτικά blogs, η λίμνη Αμπάγια είναι γνωστή για τον μεγάλο πληθυσμό κροκόδειλων οι οποίοι παραμονεύουν για να επιτεθούν σε ανθρώπους με τα θύματα να είναι πολλά μέσα στα χρόνια.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισραήλ: Ο οίκος S&P υποβαθμίζει το αξιόχρεο του Ισραήλ

"Η πρόσφατη εξάπλωση της σύγκρουσης με το Ιράν μεγεθύνει τους γεωπολιτικούς κινδύνους" Ο διεθνής οίκος …