Πολύ σκληρό VIDEO εν ψυχρώ δολοφονίας 21χρονης!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία μιας 21χρονης από τον πρώην σύντροφό της, έξω από πανεπιστήμιο στην Ταϊλάνδη.

Η Νατσαρέγια Θαπαραζίτ είχε ζητήσει από τον Πουκαπόνγκ Τσιταρόμ να χωρίσουν, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης, ενώ παρά τις διαρκείς πιέσεις του να τα ξαναβρούν, εκείνη αρνιόταν πεισματικά.

Αυτός φέρεται να ήταν και ο λόγος που όπλισε το χέρι του 24χρονου, ο οποίος περίμενε την πρώην σύντροφό του έξω από τη φοιτητική της εστία, προκειμένου να βάλει αιματηρό τέλος στον έρωτά του.

Όταν η άτυχη νεαρή τον είδε μπροστά της, τού ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να μιλήσει μαζί του, εκείνος, όμως, επέμενε, σύμφωνα με μια φίλη της 21χρονης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ δολοφονίας.

«Βγήκαμε από την εστία και η Νατσαρέγια εξοργίστηκε που τον είδε. Δεν ήθελε να του μιλήσει. Ήθελε απλά να πάει στο μάθημα. Είμαι σοκαρισμένη. Την είδα να πέφτει νεκρή μπροστά μου. Όταν είδα ότι είχε όπλο, εγώ έφυγα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Όπως απαθανατίζεται και στο σοκαριστικό βίντεο, ο Τσιταρόμ, έπειτα από έναν έντονο διάλογο με την 21χρονη, την πυροβολεί στο στήθος, κόβοντας το νήμα της ζωής της, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης, έστρεψε το όπλο στο πρόσωπό του και αυτοπυροβολήθηκε χωρίς, όμως, να καταφέρει να βάλει τέλος στη ζωή του αφού οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να τον σώσουν.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας

Σταθερή διατήρησε η S&P την αξιολόγηση "ΒΒΒ-" - "Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική η αναβάθμιση", λέει ο …