Μάθημα ανθρωπιάς από έναν τροχονόμο που συγκλονίζει (VIDEO)


Τροχονόμος υπόδειγμα παίρνει στην πλάτη του ανήμπορο ηλικιωμένο για να περάσει πολυσύχναστη λεωφόρο (vid)
Ο «καλός Σαμαρείτης» βρέθηκε στην Κίνα κι η πράξη του συγκινεί και «ψάχνει» επειγόντως μιμητές...

Ένας τροχονόμος σε πόλη της Κίνας παρέδωσε δωρεάν και ταχύρυθμα μαθήματα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης, όταν ένας ανήμπορος ηλικιωμένος παραλίγο να παγιδευτεί στη μέση πολυσύχναστης λεωφόρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος άντρας βρισκόταν μόλις στο ένα τρίτο της διάβασης πεζών όταν άναψε το πράσινο φως για την κίνηση των οχημάτων, όμως η ετοιμότητα κι η αίσθηση του καθήκοντος προς τον συνάνθρωπο από την μεριά του τροχονόμου, αποδείχθηκε σωτήρια για τον υπερήλικα Κινέζο.

Ο τροχονόμος, χωρίς δεύτερη σκέψη, πλησίασε προς το μέρος του άντρα και στη συνέχεια τον πήρε στους ώμους του ώστε να περάσουν γρήγορα και χωρίς κίνδυνο τον πολύβουο κεντρικό αυτοκινητόδρομο, ενώ δεκάδες οδηγοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα γίνονταν μπροστά στα μάτια τους.

Τελικά, η περιπέτεια του ηλικιωμένου είχε αίσιο και συγκινητικό τέλος, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο τροχονόμος «ήρωας» επιβραβεύθηκε από την υπηρεσία του.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …