Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο-Με βροχές και καταιγίδες!

Από τον μίνι καύσωνα που ολοκληρώνεται σήμερα οδηγείται στην καλοκαιρινή κακοκαιρία ο καιρός στην Ελλάδα με την εκδήλωση βροχών και καταιγίδων.

Ειδικότερα, την Παρασκευή θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις δυτικές και βόρειες περιοχές και προς το απόγευμα θα επεκταθούν και στα κεντρικά της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Αυτή η αλλαγή του καιρού θα είναι η έναρξη μιας κακοκαιρίας που ενδεχομένως να «κρύβει» ακόμη και έντονα φαινόμενα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Έντονες βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Σχεδόν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο καιρός θα είναι άστατος με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχές, τις καταιγίδες αλλά και τις πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι τα ηπειρωτικά τμήματα (από την Πελοπόννησο έως και τη Θράκη) συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και των περιοχών του νομού Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Ασφαλώς θα εκδηλωθούν και στο Ιόνιο μπόρες και τοπικές καταιγίδες, όπως και σε περιοχές των νησιών του Αιγαίου. Μάλιστα, στο Αιγαίο, διαφαίνεται ότι περισσότερο θα επηρεαστεί η Κρήτη διότι στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου τα φαινόμενα θα είναι πολύ τοπικά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …