Οι "κλάδοι" 7 προσλήψεων

Με καθεστώς έκδοσης από αυτούς δελτίου παροχής υπηρεσιών διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, ανακοινώνει για την κάλυψη των αναγκών του, τη συνεργασία του Πα.ΓΝΗ με λοιπό προσωπικό και συγκεκριμένα πέντε (5) θέσεων κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής και δύο (2) θέσεων κλάδου ΔΕ Β.Νοσηλευτικής, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, στο πλαίσιο της 7 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Οι θέσεις:

  • 5 ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 
  • 2 ΔΕ Β.ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Πα.Γ.Ν.Η – Γ.Ν. «Βενιζέλειο» (για το πρώην ΠΑ.Γ.Ν.Η) Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Βούτες Ηρακλείου Κρήτης, τκ: 71110 υπόψη κ.Νύκταρη Μαρίας και Αποστολάκη Μαρίνας (τηλ. επικοινωνίας: 2810542067 και 2810392238).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μια μόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ).

Η σώρευση επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …