Δικαιώθηκε στα ασφαλιστικά μέτρα η παράταξη "ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ"

"Εκτυπώνουμε ψηφοδέλτια. Εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή. Κερδίσαμε!", έγραψε ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, της παράταξης της απερχόμενης προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλας Νικολάου, καθώς πριν λίγο το δικαστήριο ενέκρινε τα ασφαλιστικά μέτρα που  είχε καταθέσει η πλευρά της Νικολάου, κατά της απόφασης της προσωρινής διοίκησης να μείνουν εκτός από τις εκλογές, παρατάξεις συνδικαλιστών.

Η πλευρά της προσωρινής διοίκησης (Σπανός, ΠΑΜΕ), είχε ζητήσει χθες και πήρε αναβολή και η συζήτηση έγινε σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες έξω από τα δικαστήρια πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και για λίγη ώρα, προκλήθηκε σύγχυση στην κυκλοφορία της Γούναρη.

Ο Δ.Καραγεωργόπουλος πρόσθεσε με σχόλιο του "Όλοι οι δημοκράτες και οι προοδευτικοί άνθρωποι στο Εργατικό Κέντρο την Κυριακή. Ο φασισμός δεν θα περάσει. Η πόλη επιβάλλεται να λύσει τη σιωπή της πλέον."

Οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας αναμένεται να διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή κανονικά με τη συμμετοχή όλων των εγγεγραμμένων σωματείων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …