Μεταμφιεσμένος ως ιερέας συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας-Στον Άλιμο

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στον Άλιμο ο Αρτέμης Σώρρας από στελέχη της ασφάλειας Αττικής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες και έθεσαν υπό παρακολούθηση τον Αρτέμη Σώρρα. τελικά το Σάββατο, τον συνέλαβαν.

Η σύλληψη έγινε στον Άλιμο από αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καταζητούμενος είχε αφήσει μακριά μαλλιά και γενειάδα και ίσως να παρουσιάζονταν και ως ιερέας.

Τον έκρυβε ένα μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις», σε ένα διαμορφωμένο υπόγειο, όπου είχαν καλύψει παράθυρα και πόρτες. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν έβγαινε ποτέ από τον χώρο και τα ψώνια συντήρησής τους έκανε το μέλος του μορφώματος που συνελήφθη μαζί του.

Το διαμέρισμα ήταν στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ και είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση. Αυτό ήταν κάτι που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να φτάσουν και στην σύλληψή του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ο Αρτέμης Σώρρας αναζητούνταν από τον Μάρτιο του 2017, όταν και είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης. Προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός είχε αφήσει μακρυά μαλλιά και γένια, ενώ σε κάποια φάση κυκλοφορούσε σαν… παπάς.

«Θα σας θυμάμαι»

Την στιγμή της σύλληψής του ο Αρτέμης Σώρρας επιδόθηκε στην… προσφιλή του τακτική, δηλαδή στις απειλές. Συγκεκριμένα στους αστυνομικούς που τον βρήκαν στο διαμέρισμα είπε «θα σας θυμάμαι όλους έναν έναν. Αντί να κυνηγήσετε κανέναν κακοποιό συλλαμβάνετε εμένα».

Μαζί του συνελήφθη ακόμη ένα άτομο που ήταν μαζί του, πιθανόν οπαδός του.

Μετά την σύλληψή του οδηγήθηκε και κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.

Οι κατηγορίες σε βάρος του Σώρρα

  • Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.
  • Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
  • Διασπορά ψευδών ειδήσεων.
  • Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.
  • Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα
  • Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μαρτυρα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …