Νέο πακέτο λιτότητας για την Ελλάδα;

Ο γερμανικός Τύπος αναπαράγει την είδηση της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου από την ελληνική Bουλή για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης.

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung κάνει λόγο για «νέο πακέτο λιτότητας για την Ελλάδα», επισημαίνοντας ότι στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι «να ανοίξει τον δρόμο για την εκταμίευση της τελευταίας δανειακής δόσης».

Οπως αναφέρει και η "Deutsche Welle", η εφημερίδα της Φραγκφούρτης γράφει μεταξύ άλλων ότι στα μέτρα που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο «συγκαταλέγονται περικοπές συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου ορίου στα εισοδήματα και μια νέα βάση υπολογισμού για τον φόρο ακινήτων».

Η FAZ σημειώνει το "iefimerida.gr" παραπέμπει στο προσεχές Eurogroup της 21ης Ιουνίου και σημειώνει ότι «λέγεται πως η Ελλάδα πρόκειται να λάβει ακόμη ένα ποσό δανείου ύψους 10 έως 15 δις ευρώ».


 

 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …