Προσοχή για τους 3 δραπέτες (ΦΩΤΟ)

Επικίνδυνοι χαρακτηρίζονται οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης, κόβοντας τα κάγκελα του κελιού τους, το οποίο έβλεπε σε ακάλυπτο.

Οι τρεις Αλβανοί που απέδρασαν είναι ηλικίας 31 ετών (το αρχηγικό μέλος), 28 και 24, ενώ έχουν συλληφθεί για τις κλοπές, άλλοι δύο συνεργοί τους.

Οι τρεις αλλοδαποί κρατούμενοι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, κατηγορούμενοι για 72 κλοπές σε πολυτελείς οικίες στα βόρεια και νότια προάστια, λίμαραν τα κάγκελα τού χώρου όπου κρατούντο και αφού πήδηξαν από ύψος περίπου οκτώ μέτρων ή κατέβηκαν από την υδρορροή (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη από την Αστυνομία) τράπηκαν σε φυγή.

Tις φωτογραφίες τους δημοσιεύει το bloko.gr, το οποίο επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρει πως ο ένας εξ αυτών φέρεται πως είπε με προκλητικό και προσβλητικό τρόπο στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, πως «είστε μπατσάκια του χιλιάρικου και σας γ…. Εγώ βγάζω 10.000 ευρώ την εβδομάδα».

Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …