2 αδέρφια συνελήφθησαν για την ανθρωποκτονία κτηνοτρόφου

Την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη από τα Σφακιά, πριν από τρεισήμισι μήνες, έφερε η σύλληψη δύο αδελφών που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν και κατόπιν εξαφάνισαν το πτώμα του άτυχου κτηνοτρόφου!

Εις βάρος των δύο Ελλήνων, 44 και 39 ετών, είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και τελικά συνελήφθησαν σε περιοχή των Σφακίων, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών.

Τα αδέλφια ανακρίνονταν ως αργά τη νύχτα της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, όμως αρνούνταν κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση της εξαφάνισης του ηλικιωμένου.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την σύλληψη δύο Σφακιανών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση και λίγο πριν οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων εντόπισαν την σορό του άτυχου 70χρονου.

Η σορός όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου, βρέθηκαν σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.

Συγκεκριμένα η σορός όπως και το αυτοκίνητο του 70χρονου, βρέθηκαν σκεπασμένα απο χαλίκια και χώμα σε χωράφι στον Αλικιανό στο οποίο ο ιδιοκτήτης του εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης..

Το αυτοκίνητο το είχαν ρίξει σε έναν λάκκο και το κάλυψαν ενώ σε κοντινό σημείο είχαν καλύψει και την σορό του 70χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού και σήμερα Παρασκευή αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας. Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι για την ίδια υπόθεση προσήχθη ακόμη ένα άτομο στην Ασφάλεια.

Η εξαφάνιση του 70χρονου στις 7 Μαρτίου από τη Χώρα Σφακίων αποτελούσε μυστήριο και η οικογένειά του, που ζούσε στιγμές αγωνίας, έδωσε τα στοιχεία του προς δημοσίευση στη Γραμμή Ζωής Silver Alert. Η κινητοποίηση των Αρχών με έρευνες από γης και αέρος ήταν τότε τεράστια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ομως, η Αστυνομία άρχισε έναν κύκλο ενδελεχών ερευνών, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε υποψίες εις βάρος των δύο αδερφών, λόγω των διαφορών που είχαν με το θύμα. Αρχισε να εξετάζει με προσοχή ένα ένα τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της, όπως τηλεφωνικές συνομιλίες, θραύσματα από σπασμένα τζάμια του αυτοκινήτου (Mitsubishi Pajero) του θύματος και τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου άλλων ευρημάτων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε γενετικό υλικό στον χώρο της επιχείρησης του 70χρονου κι έτσι οι κατηγορούμενοι τέθηκαν υπό τηλεφωνική παρακολούθηση. Η υπόθεση «έδεσε» και οι Αρχές έφτασαν στην άκρη του νήματος και στους δύο φερόμενους ως δολοφόνους του Παντελή Δουρουντάκη.

Υπό τον φόβο βεντέτας από τους συγγενείς του αδικοχαμένου ηλικιωμένου προς την οικογένεια των δύο συλληφθέντων, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας από Χανιά και Ηράκλειο έσπευσαν στα Σφακιά, τόπο καταγωγής και διαμονής και των δύο πλευρών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …