Οδηγίες για τις αιτήσεις των ηλεκτρονικών εγγραφών στα ΕΠΑΛ

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι η Β΄ φάση των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών στα Επαγγελματικά Λύκεια θα πραγματοποιηθεί από τις 25-29 Ιουνίου 2018. Για το λόγο αυτό η ηλεκτρονική πλατφόρμα  https://e-eggrafes.minedu.gov.gr θα είναι ανοικτή για να υποδεχτεί νέες αιτήσεις εγγραφής.

Παράλληλα από τις 22 μέχρι τις 29 Ιουνίου (ώρα 14.00) θα γίνεται η επιβεβαίωση των εγγραφών της Α΄ φάσης των ηλεκτρονικών αιτήσεων και από 2-6 Ιουλίου η επιβεβαίωση των εγγραφών της Β΄ φάσης κατά την ημέρα λειτουργίας των σχολείων.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την από 09-05-2018 (Φ1α/73611/Δ4) εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ, μετά την οριστική κατάταξή τους σε συγκεκριμένο ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/ες (γονείς, κηδεμόνες) θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-eggrafes και οφείλουν να παρουσιαστούν τις παραπάνω ημερομηνίες (22-29/6 και 2-6/7) για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται.

Αναλυτικές οδηγίες έχουν σταλεί στους/ στις διευθυντές/-τριες των ΕΠΑΛ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …