Αιτήσεις δύο θέσεων

Ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού δύο (2) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, δίμηνης χρονικής διάρκειας, για την κάλυψη άμεσων, επειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών,  στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και στην Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας, ως "2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ" ο Αντιπεριφερειάρχης διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους υποψηφίους στη Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού Περιφερειακής Ενότητας Σάμου (Ταχ. Δ/νση:

  • Δερβενακίων & Αλέξη Αλέξη, ΤΚ 83100, Σάμος, τηλ. 22733 5042, 2ος όροφος)

κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής τους από δημόσια αρχή), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου).

Η αμοιβή και η εργασία των προσληφθέντων θα είναι σύμφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις και η δαπάνη μισθοδοσίας τους θα καλυφθεί από πιστώσεις του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου/ΠΕΣ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …