Προς ολοκλήρωση η προθεσμία αιτήσεων προσλήψεων σε Λιμενικό Ταμείο

Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά δύο ατόμων (2) για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών αναγκών του, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμοργού, ως "2 ΥΕ Εργατών καθαριότητας."

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

  • Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 όπου θα αναφέρουν ότι: α) πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στο πρώτο μέρος του Ν.3584/2007 και β) δεν έχουν εργαστεί τους προηγούμενους δώδεκα (12) μήνες σε φορείς του Δημόσιου φορέα όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 1 του Ν.3812/2009 και δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης με δίμηνη σύμβαση, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ.2 του Ν.2190/1994.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Αιτήσεις μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Αμοργού και συγκεκριμένα στον κο Πορτοκάλη Δημήτριο (τηλ. 2285360-229 ), μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου μας και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και 25/06/2018.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός στα Χανιά ανατολικά της Γαύδου

Σεισμός τώρα στα Χανιά μεγέθους 3.5 Ρίχτερ με επίκεντρο 6 χιλιόμετρα ανατολικά της Γαύδου   …