"Δεν ήμουν προετοιμασμένη ότι το διαζύγιο θα ήταν τόσο σκληρό" (VIDEO)

Έσπασε τη σιωπή της μετά από τον χωρισμό και το διαζύγιό της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη και μίλησε στο "Gala" η γνωστή ηθοποιός Τζίνα Αλιμόνου.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν από το Πρωινό, η Τζίνα Αλιμόνου λέει, μεταξύ άλλων: «Δεν ήμουν προετοιμασμένη ότι το διαζύγιο θα ήταν τόσο σκληρό. Προκειμένου να υπερασπιστώ αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό για μένα και τα παιδιά μου, βάζω κάτω το κεφάλι και δίνω τον αγώνα που πρέπει να δώσω.

Η πρότασή μου στον Παύλο ήταν να μείνουμε στην Ελλάδα γιατί θεωρούσα ότι αυτό είναι καλύτερο για τα παιδιά και για μένα. Έμεινα για δύο χρόνια στο Κονέκτικατ, συνειδητοποίησα ότι δεν είναι το μέρος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου. Προσπάθησα πάρα πολύ να προσαρμοστώ. Δεν ήταν επιλογή μου να πάω, δεν ήθελα, αλλά σεβάστηκα την επιθυμία του και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …