Ανάστατο το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου

Σε καταγγελία για την μη υλοποίηση προγραμμάτων μετεκπαίδευσης για τους εργαζόμενους στον Τουρισμό, προχώρησε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, διέψευσε τις προσδοκίες του κλάδου αν και είχε δεσμευτεί σε συνάντηση που είχαν μαζί της το προηγούμενο διάστημα, ότι θα υλοποιούνταν προγράμματα μετεκπαίδευσης στο νομό Ηρακλείου.

“Σ’ ένα κλάδο όπως ο Τουρισμός, η Μετεκπαίδευση και η κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού διαδραματίζουν ιδιαίτερο ρόλο στην ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών την ίδια στιγμή που διαπιστώνεται από σχετικούς φορείς η έλλειψη στελεχικού δυναμικού σε όλους τους τομείς του ξενοδοχειακού κλάδου.

Τα τμήματα μετεκπαίδευσης των εργαζομένων τουριστικών επαγγελμάτων διαχρονικά έδωσαν σημαντικά αποτελέσματα στην οργάνωση και την βελτίωση της κουλτούρας και της νοοτροπίας στην εξυπηρέτηση πελατών” αναφέρει το Σωματείο.

“Στις 3/7/2018 πραγματοποιήσαμε μία ακόμη συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού ως Προεδρείο του Σωματείου μας πάλι για το ίδιο θέμα αλλά εισπράξαμε πάλι μια αρνητική στάση της κας Υπουργού για το νομό Ηρακλείου.
Απαιτούμε ως ο μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός της χώρας να λειτουργήσουν τμήματα μετεκπαίδευσης στο νομό Ηρακλείου προκειμένου να ικανοποιηθεί η τεράστια ζήτηση από τους συναδέλφους μας” καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άρειος Πάγος: Σήμερα η ανακήρυξη των κομμάτων που θα πάρουν «εισιτήριο» για τις ευρωεκλογές

Η ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές θα γίνει σήμερα στον Άρειο Πάγο   …