Το δραματικό "κατηγορώ" των φίλων του 15χρονου-Σήμερα η κηδεία του! (VIDEO)

Ο φίλος τους δεν είναι πια μαζί τους. Και όμως, μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου έδειχνε πολύ χαρούμενος, στο σπίτι φίλης του όπου είχε πάει για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Στο πάρτι αυτό βρισκόταν με παιδιά που τα ένιωθε κοντά του. Μέχρι και λίγο μετά τα μεσάνυχτα διασκέδαζαν και γελούσαν. Και τα ξημερώματα, έδωσε τέλος στη ζωή του. “Ορίστε, τώρα πια πάει.. Πως νιώθεις... Για πες... Έφυγε το κόμπλεξ σου ή ακόμα. Για πες τώρα μεγάλε αν έχει την μπέσα και τα α.. που τον κορόιδευες, είσαι ευχαριστημένος. Τον κατέστρεψες και μας κατέστρεψες. Του στέρησες την ζωή, τους στόχους, το μέλλον και πολλά άλλα. Και εμάς μας στέρησες έναν φίλο που ήταν πάντα εκεί για εμάς και νοιαζόταν για τους φίλους του και την οικογένειά του. Κατάφερες λοιπόν να τον κάνεις να νομίζει ότι η μόνη λύση και ο μόνος τρόπος είναι η αυτοκτονία. Γιατί να το κάνετε αυτό; Δώστε μου έναν γ... λόγο. Άξιζε εξαιτίας του κόμπλεξ και της ανωριμότητάς σου να πεθάνει. Όμως σωστά τώρα ξαφνικά θυμήθηκες ότι αυτό το άτομο έχει καρδιά. Ξέχασες ακόμα ότι εκτός από ψυχή, έχει και γ... αισθήματα. Και πονούσε. Πονούσε πολύ... Όμως εσύ ως μ... και ως μ... τον έγραψες και τον άφησες να καταστραφεί. Έπρεπε να τον οδηγήσεις σε αυτό το σημείο πια για να καταλάβεις ότι ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΝΑΝΕ” έγραψαν οι φίλοι του.

Οι κολλητοί του 15χρονου σύμφωνα με το "Protothema.gr" στέλνουν το μήνυμα σε όσα παιδιά ζουν καταστάσεις σαν αυτές που βίωνε ο δικός τους φίλος, να σπάσουν τη σιωπή τους και να τις καταγγείλουν. “Όσο τώρα για το παιδί το μόνο που έχω να πω είναι ότι πάντα θα υπάρχει ένα κομμάτι του στην καρδιά μας. Ήταν ότι πιο τραγικό μπορούσε να συμβεί και δεν έχω λόγια. Απλά τώρα ήρθε να στιγμή να πάρουμε δραστικά μέτρα και να μην αφήσουμε κανένα άλλο παιδί να καταλήξει έτσι. Όταν είσαι στο αδιέξοδο μίλα. Μίλα σε οποιονδήποτε είτε αυτό είναι η αστυνομία, είτε οι φίλοι είτε οι γονείς».

Η κηδεία του νεαρού μαθητή θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στον ναό του Κοιμητηρίου Αργυρούπολης.

«Θα μου λείψεις και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Οι φίλοι και συμμαθητές του 15χρονου είναι συγκλονισμένοι με την απώλειά του. Ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί, δεν θα ξαναμιλήσει μαζί του. «Πραγματικά ήσουν από τα καλύτερα παιδιά που ξέρω. Θα μου λείψεις και θα δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Και πραγματικά τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά από αυτό που έγινε σήμερα. Αναπαύσου εν ειρήνη. Και μακάρι να βρεις στον παράδεισο την ηρεμία και την γαλήνη που δεν βρήκες εδώ. Σε αγαπάμε και θα σε αγαπάμε για πάντα. Μακάρι να μην είχε τελειώσει έτσι. Τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο» έγραψαν στην κοινή τους ανάρτηση.

Στην αυτοκτονία 15χρονος μαθητή λόγω ο σχολικού εκφοβισμού (VIDEO) Θρήνος και μεγάλη αστυνομική έρευνα

Από σχόλια φίλων του αλλά και αγνώστων που συγκλονίστηκαν από την είδηση της αυτοκτονίας του, κατακλύστηκε ο προσωπικός λογαριασμός του 15χρονου. Μέσα σε λίγες συγκέντρωσε περισσότερα από 500 σχόλια. Άλλοι χρήστες του διαδικτύου αποχαιρετούν συγκινημένοι τον ανήλικο σαν να τον γνώριζαν προσωπικά, ενώ άλλοι εκφράζουν την οργή τους για εκείνους που τον οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του. 'Είστε ευχαριστημένοι; Καταφέρετε να πάρετε τη ζωή αυτού του αθώου παιδιού. Είχε όλη τη ζωή μπροστά του», είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σχόλια, ενώ άλλος που φαίνεται να ήξερε τον 15χρονο και το bullying που δεχόταν, έγραψε «γιατί ρε αγορινα μου; Μου έλεγε να μη μιλήσω για τον έναν...τώρα... συγγνώμη... πρέπει να καταστραφούν».

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος για το τραγικό συμβάν του απαγχονισμού του 15χρονου μαθητή ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αργυρούπολη.

Ο κ. Ζαγοραίος ανέθεσε τη διενέργεια της έρευνας σε εισαγγελέα ανηλίκων η οποία αναμένεται να αρχίσει άμεσα  την εξέταση μαρτύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές αρχές, ο 15χρονος άφησε σημείωμα, στις λίγες γραμμές του οποίου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να δώσει τέλος στη ζωή σου.

 Σε σοκ η οικογένεια του 15χρονου που αυτοκτόνησε λόγω bullying

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 15χρονου αγοριού από την Αργυρούπολη που φέρεται να αυτοκτόνησε λόγω του bullying που δεχόταν.

Ο ανήλικος βρέθηκε απαγχονισμένος την Κυριακή στο μπαλκόνι του σπιτιού του, λίγο αφότου είχε επιστρέψει από ένα πάρτι.

Η είδηση προκάλεσε θλίψη και οργή, καθώς ο 15χρονος φέρεται να άφησε σημείωμα που κατονόμαζε 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς του bullying που δεχόταν.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η οικογένεια του 15χρονου φέρεται να μη γνώριζε τι συνέβαινε με τον ανήλικο. Μάλιστα οι γονείς του είναι τόσο σοκαρισμένοι από το γεγονός που ακόμα δεν είναι σε θέση καταθέσουν στην αστυνομία. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη στο σπίτι που να φανερώνει την κόλαση που ζούσε ο 15χρονος. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα στις Αρχές.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μίσθωση κατοικίας. Τι ισχύει για την ιδιοκατοίκηση, ιδιόχρηση

Μίσθωση κατοικίας. Η ιδιοκατοίκηση συνιστά έναν από τους πιο συχνούς λόγους για τους οποίους ο …