Νέα τροπή στην σκληρή αντιπαράθεση πρώην ζευγαριού με 4 παιδιά

Μήνυση κατά του Παύλου Βαρδινογιάννη κατέθεσε η Τζίνα Αλιμόνου, τον οποίο κατηγορεί ότι δεν κατέβαλε την μηνιαία διατροφή επί τρίμηνο.

Ειδικότερα, η  πρώην σύζυγος του Παύλου Βαρδινογιάννη μετέβη στο Α.Τ Ψυχικού και κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά για παραβίαση δικαστικής απόφασης και παραβίαση υποχρέωσης διατροφής για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, μετά από εκτέλεση της 2819 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών από τις 2 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σταλεί σχετικό σήμα σε τμήματα και υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και ο κ. Βαρδινογιάννης αναζητείται από την Αστυνομία και κινδυνεύει να συλληφθεί και πέραν της παρέλευσης του αυτοφώρου, καθώς το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …