Όμιλοι επιχειρήσεων αναζητούν προσωπικό

Δύο μεγάλοι όμιλοι επιχειρήσεων αναζητούν προσωπικό για την κάλυψη θέσεων εργασίας, λόγω των αυξημένων αναγκών τους, σε Ασπρόπυργο και Άγιο Νικόλαο.

Αναλυτικά

Τα ΕΛΠΕ αναζητούν Υπεύθυνο Προβλήτα για τη Διεύθυνση Διακίνησης στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου (Loading Master) ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ : YΠΠ2. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται: το δίπλωμα Πλοιάρχου Α΄τάξεως Εμπορικού Ναυτικού, με τουλάχιστον τριετή προϋπηρεσία Πλοιάρχου ή Υποπλοιάρχου σε δεξαμενόπλοια ή δίπλωμα Πλοιάρχου Β’ τάξεως με εξαετή προϋπηρεσία σε δεξαμενόπλοια ή Μηχανικού Α΄τάξεως Εμπορικού Ναυτικού με τριετή προϋπηρεσία Α’ ή Β’ Mηχανικού σε δεξαμενόπλοια, ή δίπλωμα Μηχανικού Β’ τάξεως με εξαετή προϋπηρεσία σε δεξαμενόπλοια, ηλικία έως 42 ετών (το έτος γέννησης να μην είναι προγενέστερο του 1976), καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (κατοχή πτυχίου FCE ή αντίστοιχου), καλή γνώση χρήσης Η/Υ, αδεια οδήγησης Β’ κατηγορίας την οποία θα πρέπει οι υποψήφιοι να κατέχουν έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης. Για τους άνδρες υποψήφιους, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση πρόσληψης, συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση: http://www.helpe.gr

Καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης ορίζεται η Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018.

Παράλληλα, τρεις διαθέσιμες θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει στον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS με βάση το εργοστάσιο στον Άγιο Νικόλαο.

Αναλυτικά ζητούνται: Μηχανικός Τεχνικής Υποστήριξης Θερμοηλεκτρικών Σταθμών (ΘΗΣ) (Κωδικός Θέσης: ΜΤΥΘΗΣ), Μηχανολόγος Μηχανικός – Υπεύθυνος Βάρδιας Λειτουργίας (Κωδικός Θέσης: ΜΜΥΒΛ 0618) και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Υπεύθυνος Βάρδιας Λειτουργίας (Κωδικός Θέσης: ΗΜΥΒΛ 0618).

Ο Μηχανικός Τεχνικής Υποστήριξης Θερμοηλεκτρικών Σταθμών παρακολουθεί τη λειτουργία και τα τεχνικά αποτελέσματα των ΘΗΣ και μελετά λύσεις σε τεχνικά προβλήματα που ανακύπτουν, σε συνεργασία με την ιεραρχία των ΘΗΣ, καταρτίζει συμβάσεις επιθεωρήσεων και συντήρησης του βασικού εξοπλισμού (power train) και παρακολουθεί την υλοποίηση τους. Αρχειοθετεί τις τεχνικές εκθέσεις των αποτελεσμάτων των επιθεωρήσεων και συντηρήσεων και παρακολουθεί τις τυχόν εκκρεμότητες ή ενέργειες, που θα προκύψουν, αναλαμβάνει την προμήθεια των ανταλλακτικών του βασικού εξοπλισμού, σε συνεργασία με το αρμόδιο προσωπικό ΘΗΣ, διατηρώντας αρχείο με τα δεδομένα των υπαρχόντων ανταλλακτικών του power train, σε απόθεμα ή στην εγκατάσταση και παρακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας και των καλών πρακτικών που εφαρμόζονται στους ΘΗΣ.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Πολυτεχνικής Σχολής με ειδίκευση Μηχανολόγου Μηχανικού, κατά προτίμηση Ενεργειακής Κατεύθυνσης, εμπειρία 1-5 ετών σε Θερμικούς Σταθμούς Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας είτε στη φάση κατασκευής είτε/και στη φάση λειτουργίας και συντήρησης, ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπροσωπικές ικανότητες, ικανότητα επίλυσης τεχνικών προβλημάτων, εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες, πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και Η/Υ (MS Office).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ιστοσελίδα μας: http://www.mytilineos.gr/el-gr/cv/submission-form


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας

Σταθερή διατήρησε η S&P την αξιολόγηση "ΒΒΒ-" - "Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική η αναβάθμιση", λέει ο …