Ειδικοτήτων θέσεις σε Eθνικό Δίκτυο

Ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του Υποέργου 5 «Υπηρεσίες σχεδιασμού, διαλειτουργικότητας και υποστήριξης των εκσυγχρονισμένων δικτυακών υπηρεσιών και υποδομών των ιδρυμάτων» της Πράξης «ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Εκσυγχρονισμός των δικτυακών υποδομών του συνόλου των φορέων της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας της χώρας» με κωδικό MIS 5010583 ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», η "ΕΔΕΤ Α.Ε.".

Θέση 1-5-Απαραίτητα προσόντα:

  • Ειδικότητα Πληροφορικής/Τεχνικός/Μηχανικός Η/Υ ή άλλες θετικές επιστήμες (με εμπειρία στο σχεδιασμό, λειτουργία και διαχείριση δικτυακών υπηρεσιών και υποδομών)
  • Τουλάχιστον 10 έτη αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στην ανάπτυξη, διαχείριση και καθημερινή υποστήριξη Ακαδημαϊκών Δικτύων.
  • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Θέση 6-10-Απαραίτητα προσόντα:

  • Ειδικότητα Πληροφορικής/Τεχνικός/Μηχανικός Η/Υ ή άλλες θετικές επιστήμες (με εμπειρία σε υποστήριξη χρηστών υπηρεσιών ΤΠΕ)
  • Τουλάχιστον 2 έτη εργασιακή εμπειρία σε δομές διαχείρισης ΤΠΕ ακαδημαϊκών φορέων (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Ερευνητικά Κέντρα) ή Εθνικών Ερευνητικών και Ακαδημαϊκών Δικτύων, στην υποστήριξη χρηστών σε πρώτο επίπεδο.
  • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την κα Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, e-mail: papak@admin.grnet.gr τηλ. 210-7474265.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Το προσχέδιο διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες - Για την ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης των αγαθών …