Σύμβαση Εργασίας ενός ατόμου

Με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου πλήρους απασχόλησης και χρονικής διάρκειας (μέχρι λήξης του προγράμματος του Κ.Δ.Α.Π.), ενός (1) ατόμου, για τη κάλυψη αναγκών της δομής του Κ.Δ.Α.Π. (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών), με πιστώσεις από ΕΣΠΑ, ως "Πρόσληψη ΠΕ Θεατρολόγου", λαμβάνοντας υπ΄ όψη : Την 71/23-03-2018 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ. (Ν.Π.Ι.Δ.) για την έγκριση αλλαγής ειδικότητας από Εικαστικό σε Θεατρολόγο για την πρόσληψη ενός/μιας Θεατρολόγου για τη κάλυψη αναγκών του προγράμματος Κ.Δ.Α.Π. της ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ. (Ν.Π.Ι.Δ.) Την 65/10-04-2017 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ. (Ν.Π.Ι.Δ.) για έγκριση Προγραμματισμού Προσλήψεων στην ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ. (Ν.Π.Ι.Δ.) που αφορά ένα (1) άτομο προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου μέσω ΕΣΠΑ για τη κάλυψη αναγκών του προγράμματος Κ.Δ.Α.Π. της ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ. (Ν.Π.Ι.Δ.).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους άρχεται από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης

  • σε (2) δύο τοπικές εφημερίδες
  • στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη
  • στο Διαύγεια
  • θα αναρτηθεί στο χώρο ανακοινώσεων της ΔΗΚΕΝΙΡΝΠΙΔ και στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη (Π. Τσαλδάρη αρ. 10-ΝΙΚΑΙΑ) .

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση στη Γραμματεία της ΔΗΚΕΝΙΡ – ΝΠΙΔ (οδός Κύπρου αρ. 7-Αγ.Ι.Ρέντη) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 09:00’ πμ έως και 15:00’ μ.μ) ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην οποία θα αναγράφεται η ημερομηνία αποστολής.

Η επιστολή θα πρέπει αποδεδειγμένα να έχει ταχυδρομηθεί τ’ αργότερο εντός 10 ημερών από την ημέρα της δημοσίευσης με τα ζητούμενα δικαιολογητικά πλήρη.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φρέντη Μπελέρης: πανηγυρισμοί στη Χιμάρα για τη υποψηφιότητά του

Σε ηχητικό μήνυμα στα social media, ο εκλεγμένος και φυλακισμένος δήμαρχος Χιμάρας μίλησε για «μάχη …