Συζητήθηκε η αίτηση για έκδοση Προσωρινής Διαταγής κατά της παράνομης διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

Σήμερα συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πάτρας, η αίτηση για έκδοση Προσωρινής Διαταγής κατά της παράνομης διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Το πιο σημαντικό στοιχείο που αναδείχθηκε σήμερα στο δικαστήριο, πέρα από την καταφανή ακυρότητα της εκλογικής διαδικασίας, είναι αυτό που εμφατικά ανέδειξαν οι δικηγόροι των σωματείων μας.
Αυτή τη στιγμή το Εργατικό Κέντρο χρωστά 6 μηνιάτικα στις 3 υπαλλήλους + Δώρο Πάσχα + Επίδομα Αδείας. Δηλαδή η «επαναστατική» και υποτίθεται «φιλεργατική» διοίκηση ΠΑΜΕ-ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ-ΣΥΡΙΖΑ, ελέγχοντας επί 6μηνου το προεδρείο του ΕΚΠ, δεν έχουν καταβάλει ούτε cents στους υπαλλήλους.
Σωρευτικά οι οφειλές σε ΙΚΑ, Υπαλλήλους, Εφορία, Προμηθευτές, κλπ, υπερβαίνουν τις 50.000€. Μέχρι τον Δεκέμβριο που εμείς είχαμε την ευθύνη του προεδρείου, δεν όφειλε ούτε ευρώ το Εργατικό Κέντρο. Το Δεκέμβριο πληρώσαμε το δώρο Χριστουγέννων και μετά ανέλαβαν πραξικοπηματικά οι «επαναστάτες».
Το ΙΚΑ σταμάτησε εδώ και μήνες να θεωρεί ασφαλισμένους τους υπαλλήλους, διότι ούτε περιοδική δήλωση δεν έχουν καταθέσει. Ανασφάλιστοι υπάλληλοι. Που; Στο Εργατικό Κέντρο...
Τους παραδώσαμε μετρητά 2.500€ περίπου, έκαναν ανάληψη στις 18 Ιουνίου αλλά 2.000€ από τον τραπεζικό λογαριασμό, ενώ υπάρχουν αλλά 8.000€ στους δυο λογαριασμούς που τηρούμε στην Εθνική.
Ποια ήταν η προτεραιότητα των πληρωμών; Το catering, οι δικηγόροι τους, τα εκλογικά έξοδα, ενώ στους υπαλλήλους δεν έχουν δώσει ούτε cents.
Και να φανταστείτε ότι εδώ και ένα μήνα υποτίθεται ότι είναι εκλεγμένη διοίκηση και όχι προσωρινή. Δεν τους ενδιαφέρει η λειτουργία του κέντρου, μόνο να μας το παραδώσουν διαλυμένο και με χρέη, γιατί γνωρίζουν ότι σύντομα θα μας το παραδώσουν. Αυτό είναι σίγουρο...!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …