Έως και 650 ευρώ το φετινό Κοινωνικό Μέρισμα

Νέα καταβολή κοινωνικού μερίσματος, με τη μορφή υπεραπόδοσης πλεονάσματος, ανήγγειλαν οι υπουργοί Επικρατείας και Οικονομικών, καθώς σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η δημοσιονομική πορεία των δύο προηγούμενων ετών που ''μεταφράστηκε'' σε διανομή μερίσματος, πρόκειται να επαναληφθεί προς το τέλος του έτους.

Ο υπουργός Οικονομικών με τη σειρά του κατά το "workenter.gr", προανήγγειλε ότι θα υπάρχει πάλι σχετική πρόβλεψη, με βάση τα πρώτα 700 εκατ. ευρώ που θα μπουν στον προϋπολογισμό.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.koinonikomerisma.gr, οι ωφελούμενοι πολίτες μπορούν να διαβάσουν ό,τι χρειάζεται για την ηλεκτρονική τους υπαγωγή στο πρόγραμμα με βάση το κοινωνικό μέρισμα του 2017.

Σημειώστε:

  • Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι ο ΑΜΚΑ, ο αριθμός του κινητού, το e-mail και το ΙBAN
  • Οι φιλοξενούμενοι συμπληρώνουν και αυτοί το φορολογητέο εισόδημά τους

Το ποσό του κοινωνικού μερίσματος ανά δικαιούχο μπορεί και να ανέλθει -κατά περίπτωση- ακόμη και στα 650 ευρώ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …