Απόψε ο τελικός του Μουντιάλ 2018: Γαλλία-Κροατία

Στις 18:00 σήμερα στο «Λουζνίκι» της Μόσχας η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Κροατία στον μεγάλο τελικό με στόχο και των δύο το τρόπαιο.

Η Γαλλία το κατέκτησε το 1998 στο Παρίσι και το 2006 έφτασε μέχρι τον τελικό, ενώ η Κροατία για πρώτη φορά στην ιστορία της θα το διεκδικήσει.

Μια διαφορετική υπόσχεση σε περίπτωση που η Κροατία κερδίσει τον τελικό του Μουντιάλ την Κυριακή κόντρα στη Γαλλία έδωσε ο αρχηγός της ομάδας Λούκα Μόντριτς.

«Αν κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα βάψω τα μαλλιά μου. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα πρόκειται να βάψουν τα μαλλιά τους. Ας δούμε» ήταν η δέσμευση του αρχηγού της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς.

Ο ίδιος εξέφρασε την ανακούφιση του που και ο ημιτελικός με την Αγγλία δεν έφτασε μέχρι τα πέναλτι. «Ευτυχώς με την Αγγλία δεν φτάσαμε στα πέναλτι. Δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλά σωματικά και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τον επόμενο αγώνα».

«Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η Γαλλία είναι, ο πιο δύσκολος αντίπαλος αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου» κατέληξε ο Μόντριτς

Παρέλαση» με το… παραδοσιακό ανοικτό λεωφορείο, αλλά και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, προβλέπεται στη Γαλλία, σε περίπτωση κατάκτησης του παγκόσμιου τίτλου, το βράδυ της Κυριακής στη Μόσχα.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Σύμφωνα με το ραδιόφωνο RTL, η Nike ήδη ετοίμασε τη φανέλα με τα δύο αστέρια (όσα θα είναι και τα Μουντιάλ που έχει κατακτήσει η Γαλλία), προκειμένου να πουληθεί αμέσως μετά τον «αναμενόμενο» θρίαμβο των Bleus στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να είναι διαθέσιμες αύριο Δευτέρα, για την άφιξη των «πετεινών» στην γαλλική πρωτεύουσα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …