Αμοιβή ανά παράσταση και ένσημα για νέες θέσεις

Ανοιχτή ακρόαση για δύο επαγγελματικές παραστάσεις που θα ανεβούν τη σεζόν 2018-19 στην Πάτρα, ανακοινώνει το θέατρο act.

Ειδικότερα, πρόκειται για:

  • παράσταση παιδικού θεάτρου (κείμενα & σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Τσαρδάκας – μουσική: Διονύσης Μπάστας). Η παράσταση θα παίζεται Σαββατοκύριακα για το κοινό και καθημερινές για σχολεία (πρωινές ώρες) και
  • βραδινή παράσταση (σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλα).

Η ακρόαση απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηθοποιούς οι οποίοι θα χρειαστεί να ετοιμάσουν έναν μικρό μονόλογο και δύο τραγούδια. Ικανότητες στον αυτοσχεδιασμό, την κίνηση και το χορό θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Επίσης θα αξιολογηθεί πολύ θετικά η γνώση μουσικών οργάνων, η ανάγνωση μουσικής παρτιτούρας καθώς και άλλες δεξιότητες (ακροβατικά, ταχυδακτυλουργικά, ζογκλερικά κλπ)

Προσφέρεται αμοιβή ανά παράσταση και ένσημα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιουλίου, από τις 10.00 έως τις 18.00, στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό τους στο act.theater.patras@gmail.com μαζί με  πρόσφατη φωτογραφία τους και θα ενημερωθούν άμεσα για τη συμμετοχή τους και άλλες λεπτομέρειες της ακρόασης.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610272037 και 6936122263.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …