Δίμηνης διάρκειας προσλήψεις

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοινώνει την πρόσληψη τους, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αστυπάλαιας, που εδρεύει στην Αστυπάλαια Ν. Δωδεκανήσου, ως "2 ΔΕ Οδηγών Λεωφορείου [Δ’ (D) Κατηγορίας – Χωρίς Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου."

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αστυπάλαιας, Τ.Κ. 85900, Χώρα Αστυπάλαιας Ν. Δωδεκανήσου, υπόψη κ Γαβριήλ Παλατιανού (τηλ. επικοινωνίας: 2243059806).

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών.

Προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που κατατάσσονται με τα ίδια προσόντα πρόσληψης (κύρια ή επικουρικά), ανεξάρτητα από το σύνολο της βαθμολογίας που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αστυπάλαιας, (άρθρο ένατο, παρ.28 του Ν.4057/2012).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …