Δ. Καραγεωργόπουλος: Οι σύγχρονοι σκλάβοι των πολυκαταστημάτων (VIDEO)

Οι "Σύγχρονοι Σκλάβοι" των Πολυκαταστημάτων, αυξάνονται καθημερινά, καθώς μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν με τις συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζουν.

Τα ωράρια εργασίας τους είναι εξαντλητικά και ο μισθός τους μόλις στα 460 ευρώ, με τα οποία καλούνται, χωρίς όμως επιτυχία, να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Δεν μπορούν να κάνουν όνειρα, δεν μπορούν να προγραμματίσουν την ζωή τους, να διασκεδάσουν και να αποκτήσουν οικογένεια.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις και για τον εκφοβισμό τον οποίο δέχονται, του προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, στην εκπομπή "Η άλλη διάσταση" της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων κατήγγειλε 12ωρη εργασία, απλήρωτες ώρες απασχόλησης, εκφοβισμό και τρομοκρατία εν ώρα εργασίας, με την απειλή της απόλυσης!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …