Πέθανε ο 1 εκ των 2 κατηγορουμένων θανάτου του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή

Νεκρός είναι ο ένας από τους δύο αδελφούς που είχαν ομολογήσει ότι έθαψαν τον νεκρό φίλο τους στην αυλή του σπιτιού τους, στις Σέρρες.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Δράμας, όπου διέμενε και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του "ΑΝΤ1", προήλθε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Πρόκειται για ένα από τα δύο αδέλφια από τη Δράμα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το θάνατο του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, από τις Σέρρες.

Τα δύο αδέλφια είχαν ομολογήσει ότι έθαψαν τον φίλο τους στην αυλή του σπιτιού τους, αφού είχε καταλήξει από χρήση ναρκωτικών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς - Στην περίπτωση Καλλιάνου το ΕΣΥ λειτούργησε όπως έπρεπε

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο τον Κ. Βελόπουλο εάν υπάρξουν επεισόδια …