Αναγνώριση της ισοτιμίας των τίτλων σπουδών

Υπεγράφη από την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και όπως διευκρινίζεται σε νέα ανακοίνωση του υπουργείου «πρόκειται να υπογραφεί από τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου και τον υφυπουργό Παιδείας, ‘Ερευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη» η ΚΥΑ που προβλέπεται στη διάταξη του Α 79 Ν. 4481/2017 που αφορά στην αναγνώριση της ισοτιμίας των τίτλων σπουδών που έχουν χορηγηθεί έως 10.6.2003».

Ακολουθεί η νέα ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:

«Υπεγράφη από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου και πρόκειται να υπογραφεί από τον υπουργό Παιδείας, ‘Ερευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου και τον υφυπουργό Παιδείας, ‘Ερευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη, η ΚΥΑ που προβλέπεται στη διάταξη του Α 79 Ν. 4481/2017 που αφορά στην αναγνώριση της ισοτιμίας των τίτλων σπουδών που έχουν χορηγηθεί έως 10.6.2003.

Οι τίτλοι σπουδών θεωρούνται ισότιμοι προς τους τίτλους σπουδών που χορηγούσαν έως τις 10.6.2003 τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Αρμόδιος για την αναγνώριση της ισοτιμίας ορίζεται ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και η αναγνώριση για τη μεταβατική αυτή περίοδο γίνεται σύμφωνα με το πιστοποιητικό που αποτελεί παράρτημα της ΚΥΑ».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …