Διενεργείται διαγωνισμός για νέες προσλήψεις

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) διενεργεί Διαγωνισμό Αγοράς Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές, για διδασκαλία στο «Απογευματινό/Βραδινό Πρόγραμμα του ΥΠΠ Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (ΚΙΕ)».

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση http://eforms.moec.gov.cy/kie/, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 23/07/2018 και ώρα 12:00, το μεσημέρι.

Οδηγίες για τον τρόπο υποβολής της Αίτησης, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και άλλες πληροφορίες που αφορούν τον Διαγωνισμό, περιλαμβάνονται στα Έγγραφα του Διαγωνισμού, που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΥΠΠ (http://enimerosi.moec.gov.cy/e/akie). Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, πριν τη συμπλήρωση και υποβολή της Αίτησης, να μελετήσουν προσεκτικά τον Οδηγό Συμπλήρωσης της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, ο οποίος είναι αναρτημένος ηλεκτρονικά, μαζί με τα Έγγραφα του Διαγωνισμού.

Με βάση τα Έγγραφα του Διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχόλια, ερωτήσεις και εισηγήσεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kie@moec.gov.cy, μέχρι τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου και ώρα 12:00, το μεσημέρι.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …