Πίνακες κατάταξης & αποκλειομένων σε θέσεις ευθύνες

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης  για την πλήρωση θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Αττικής, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007), όπως ισχύει καταρτίσθηκαν, από το 1ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (1ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων για τις θέσεις ευθύνης:

  1. Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας
  2. Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών
  3. Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας
  4. Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κλιματικής Αλλαγής
  5. Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο ΑΣΕΠ από σήμερα Παρασκευή 20-7-2018 έως και την Τρίτη 24-7-2018 και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή ένστασης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100):

Τις εργάσιμες ημέρες

  • Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00

ή μέσω e-mail


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Να ανακαλέσει εκ νέου καλεί η Ζαχαράκη τον Παπαδόπουλο

Κάθε προσπάθεια παρακίνησης σε βία καταδίκασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας πως …