Προφυλακίστηκε για το χαράκωμα βρεφών η 55χρονη

Έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο της με ροζ πετσέτα και κρατώντας στα χέρια της ένα μπουκάλι με νερό η 55χρονη μπαίνει στο αυτοκίνητο της ασφάλειας για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Έκλαιγε και ζητούσε να δικαστεί χωρίς την παρουσία δικηγόρου όταν της ανακοίνωσαν ότι θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο στο τριμελές αυτόφωρο.

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Άδικα κατηγορούμαι. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά», φέρεται να κατέθεσε.

Το βράδυ το πέρασε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου.... Και εκεί αρνήθηκε ότι χαράκωσε τα μωρά!

«Εγώ τα χάιδευα τα μωρά, τα ακουμπούσα. Δεν πείραξα κανένα. Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι. Θα υποβάλω μηνύσεις στις μητέρες που με κατήγγειλαν», φέρεται να κατέθεσε.

 ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ»

Όσοι την είδαν από κοντά παρατήρησαν τα μεγάλα μυτερά της νύχια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαίνεται ότι με αυτά προκαλούσε αμυχές στα μωράκια, καθώς δεν βρέθηκε επάνω της κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

«Πέρασε δίπλα από τη σύζυγο. Του έκανε του παιδιού τις χαρακιές που του έκανε, το παιδί αντέδρασε. Αμυχές. Θεωρούμε ότι είναι νυχιές, δεν μπορώ όμως να το γνωρίζω», σημειώνει ο πατέρας ενός αγοριού 16 μηνών το οποίο στις 10 Ιουλίου, ενώ ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του σε κατάστημα με ρούχα, μέσα στο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, τραυματίστηκε στο χέρι και το πόδι από την συγκεκριμένη κυρία, σύμφωνα με τον ίδιο. Έντρομη η σύζυγος του είδε αμέσως μετά να πλησιάζει και άλλο μωράκι, ηλικίας 12 μηνών. Το δεύτερο θύμα της 54χρονης, σύμφωνα με τις καταγγελίες.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις της κυρίας να διαπιστωθεί αν υπάρχει και κάποια νόσος. Αυτή είναι η ανησυχία μας», συμπληρώνει ο ίδιος.

Μέσα σε ένα μήνα η ξανθιά γυναίκα με τα μαύρα ρούχα, φέρεται να τραυμάτισε 3 μωρά, ενώ πέρυσι χαστούκισε ένα το οποίο ήταν στην αγκαλιά της γιαγιάς του!!!

ΠΑΤΕΡΑΣ : «Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ»

«Ταυτόχρονα είχε πάει και σε μια άλλη κυρία της οποίας πείραξε και εκείνης το παιδί. Η σύζυγος μου και η άλλη κυρία την κυνηγήσανε όσο μπορούσανε».

Μέχρι τις 10 το βράδυ οι δυο μάνες, η μία μάλιστα έγκυος, με τα μωρά στην αγκαλιά αλλά και τον πατέρα του βρέφους, ήταν στο εμπορικό κέντρο με την 54χρονη και τους αστυνομικούς. Μήνυση δεν έγινε εκείνο το βράδυ από τους γονείς λόγω διαδικαστικών θεμάτων, καθώς η γυναίκα δεν έδινε τα στοιχεία της, όμως κατέθεσαν μήνυση εναντίον της χθες στο αστυνομικό τμήμα.

«Εγώ την σταμάτησα την κυρία. Την σταμάτησα για να περιμένει και άρχισε στους αστυνομικούς «γιατί με σταματάτε, δεν έχω κάνει τίποτα και ποιοι είστε εσείς, θα σας κάνω μηνύσεις, ότι έχει γιο εισαγγελέα, θα μας τιμωρήσει!! Δεν το αποδεχόταν», τονίζει ο πατέρας του μωρού.

Πρόκειται για γυναίκα παντρεμένη, με δύο ενήλικα παιδιά, ενώ δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι ηθοποιός! Ο σύζυγός της, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε με τον διοικητή και είπε ότι η γυναίκα του έχει χάσει τον πατέρα της πριν ένα χρόνο και από τότε αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Tην ίδια ώρα οι γείτονες της 54χρονης γυναίκας στα Άνω Λιόσια, κάνουν λόγο για διαταραγμένη προσωπικότητα. Όπως αποκάλυψε το "STAR", βρίζει χυδαία μητέρες ανηλίκων και πετάει πέτρες. "Δεν μπορούμε να ζήσουμε με ηρεμία", κατήγγειλαν οι ίδιοι στον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …