Στο τιμόνι σκοτώθηκε οδηγός νταλίκας! (Σοκαριστικό VIDEO)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας οδηγός νταλίκας, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε μνημείο στη Ρωσία. Το σοκαριστικό δυστύχημα κατέγραψε μάλιστα κάμερα ασφαλείας, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η νταλίκα φέρεται να είχε σπασμένα φρένα, ενώ από θαύμα γλίτωσε ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου έδειξε αξιοθαύμαστα αντανακλαστικά που του έσωσαν τη ζωή.

Η νταλίκα, αφού διασχίζει κάθετα μια μεγάλη διασταύρωση από την οποία ευτυχώς δεν περνούσε κανένα αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή, καρφώνεται πάνω στο μεγάλο μνημείο και μετατρέπεται σε άμορφη μάζα από λαμαρίνες.

Ο οδηγός πέθανε ακαριαία, με την αστυνομία της πόλης Novokuznetsk όπου συνέβη το φρικτό τροχαίο να δίνει το βίντεο στη δημοσιότητα προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες στην έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,60% και 125,43 εκατ. ευρώ τζίρος στο κλείσιμο

Η αγορά ανάκαμψε μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός …