1.000 ευρώ ενίσχυση σε πρώην εργαζομένους

Τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ, ανά άνεργο πρώην εργαζόμενο προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), για την εταιρεία «Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας-Ολυμπίας Α.Ε.Σ. ΑΕ».

Η συγκεκριμένη ΚΥΑ φέρει τις υπογραφές του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη και του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η χορήγηση από τον ΟΑΕΔ εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ, σε κάθε πρώην εργαζόμενο της εταιρείας «Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας-Ολυμπίας Α.Ε.Σ. ΑΕ», που, κατά τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης, είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, καθώς και σε κάθε εργαζόμενο της εν λόγω εταιρείας, που, κατά τη δημοσίευση της παρούσας, έχει ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης εργασίας και πληροί τις προϋποθέσεις, για να λάβει επιδότηση ανεργίας, λόγω επίσχεσης από τον ΟΑΕΔ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …