Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες νέου τραγικού τροχαίου με θύμα 27χρονο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του πρωινού τροχαίου στην εθνική οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου στο ύψος του κόμβου Σπηλίου με έναν 27χρονο Ηρακλειώτη να αφήνει την τελευταία του πνοή. Ήταν περίπου στις 07.30 το πρωί, όταν ο Θανάσης Μακαρώνας επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του και κάπου στο ύψος του κόμβου Σπηλίου, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κι έπεσε πάνω στο διαχωριστικό στηθαίο...

Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άτυχος νέος ...κόπηκε στα δύο

Ήταν δηλαδή σφοδρή η πρόσκρουση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά.

Τα αίτια του νέου αυτού δυστυχήματος διερευνά τώρα, σύμφωνα με το "cretalive" η Τροχαία του ΒΟΑΚ...

Η είδηση έπεσε σαν "βόμβα" στο οικογενειακό και ο φιλικό του περιβάλλον.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Θανάσης που αγαπούσε τόσο πολύ τη θάλασσα, τις καταδύσεις, το ψάρεμα, το τένις, γενικά τα αθλήματα, αλλά πιο πολύ την ίδια τη ζωή ... πήρε το δρόμο χωρίς επιστροφή!

H νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί  στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς θα αμφισβητήσουν το τεκμήριο

Του Χρυσόστομου Τσούφη Επτακόσιοι τριάντα πέντε χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και απασχολούμενοι θα φορολογηθούν για πρώτη …