Προσλήψεις σε Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν αίτηση για κατάρτιση ιδιωτικού συμφωνητικού παροχής ανεξάρτητων ιατρικών υπηρεσιών με αμοιβή κατά πράξη και επίσκεψη, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, που εδρεύει στην Αθήνα.

Το Κ.Κ.Π.Π.Α., προκειμένου και καλύψει τις κατεπείγουσες ανάγκες του, πρόκειται να συνάψει ιδιωτικά συμφωνητικά παροχής ανεξάρτητων ιατρικών υπηρεσιών με δέκα (10) Ιατρούς ειδικοτήτων, ως ακολούθως:

  • έναν (1) Καρδιολόγο
  • δύο (2) Παθολόγους ή Γενικής Ιατρικής
  • δύο (2) Ψυχιάτρους
  • έναν (1) Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης
  • δύο (2) Παιδιάτρους
  • δύο (2) Παιδοψυχιάτρους

για την ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα των περιθαλπομένων του στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Ανατολικής Αθήνας, στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Δυτικής Αθήνας, στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας και στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής “Η Μητέρα”.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτημάτων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψήφιου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και δικαιολογητικών ορίζεται σε πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ανάρτηση της Πρόσκλησης στο Πρόγραμμα “Διαύγεια”. Ειδικότερα πρέπει να υποβληθεί Αίτηση στο Γρ. Πρωτοκόλλου του Κ.Κ.Π.Π.Α. (οδός Αν Τσόχα 5, Αθήνα, 2ος όροφος) ή ενιαίος σφραγισμένος φάκελος συμμετοχής στη διεύθυνση:

  • ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , Αν. Τσόχα 5, 115 21 Αθήνα. ο οποίος θα φέρει την ένδειξη: “Γραφείο Προσωπικού – Αίτηση συμμετοχής στη με αρ. πρωτ.: 4905/ /2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος”

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λεωφορεία. Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Λεωφορεία ΟΑΣΑ – Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024   Αστικά λεωφορεία ΟΑΣΑ. Στάσεις εργασίας …