Η εγκύκλιος των μετατάξεων πρώην Δημοτικών Αστυνομικών στους ΟΤΑ

Στην ενεργοποίηση της σχετικής διάταξης του «Κλεισθένη» προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών αποστέλλοντας στις αρμόδιες υπηρεσίες εγκύκλιο για την δυνατότητα µετάταξης σε υπηρεσίες ∆ηµοτικής Αστυνοµίας των ∆ήµων των πρώην ∆ηµοτικών Αστυνοµικών, οι οποίοι υπηρετούν σε Καταστήµατα Κράτησης, µετά την κατάργηση των θέσεων τους.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, Οι υπάλληλοι, οι οποίοι εµπίπουν στο ρυθµιστικό πεδίο της διάταξης, µπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο ∆ήµο που επιθυµούν να µεταταγούν. Σηµειώνεται ότι, σε περίπτωση που αυτή δεν γίνει δεκτή, µπορούν να επανέλθουν µε νέα αίτηση σε άλλο ∆ήµο. Συνιστάται να µην υποβάλλονται παράλληλα περισσότερες από µια αιτήσεις, προς αποφυγή της δηµοσίευσης περισσότερων της µιας πράξεων µετάταξης για τον ίδιο υπάλληλο.

Η απόφαση της µετάταξης εκδίδεται από τον οικείο ∆ήµαρχο και δηµοσιεύεται σε περίληψη στην Εφηµερίδα της Κυβερνήσεως, µε µέριµνα του Συντονιστή της οικείας Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης (άρθρο 101 ν. 3584/2007).

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [159.56 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …