Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 2 προσλήψεων

Ανακοινώνει πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, συνολικά δύο (2) εξωτερικών συνεργατών, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «E-Cool – Entrepreneurial and Intrapreneurial Mindset in Young People through the Dynamisation of Competences, Teaching Methodologies and Entrepreneurial Ecosystem» με το ΝΠΙΔ Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής ως εταίρο, στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg Europe, στο οποίο το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής συμμετέχει ως εταίρος, ως "2 ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ", το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση όπως αυτή περιλαμβάνεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ της παρούσας και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Συγγρού 15-17, Τ.Κ. 11743, Αθήνα, υπόψη κ. Γεωργίου Καλπούνια (τηλ. επικοινωνίας: 213- 2063616),

με την σήμανση:. Για την υπ΄αριθ΄οικ.3184/06-08-2018 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, για την θέση με κωδικό 101, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Entrepreneurial and Intrapreneurial Mindset in Young People through the Dynamisation of Competences, Teaching Methodologies and Entrepreneurial Ecosystem» με το ακρωνύμιο ECOOL, με το ΝΠΙΔ Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής ως εταίρο, στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg Europe.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …