7μηνες προσλήψεις

Προκηρύσσει την πλήρωση δέκα (10) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης για την υλοποίηση του προγράμματος εφηβικού θεάτρου σε 20 σχολεία 8 Περιφερειών της χώρας ανά σχολικό έτος, στο πλαίσιο της Πράξης «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», ως "συνεργατών-εξειδικευμένων στη Θεατρική Εκπαίδευση Εφήβων", το Εθνικό Θέατρο.

Η παρούσα πρόσκληση αφορά το σχολικό έτος 2018-2019 αλλά το διάστημα αυτό δύναται να παραταθεί με τους ίδιους όρους και μέχρι τη λήξη της Πράξης. Η σύμβαση που θα υπογραφεί ενδέχεται να επεκταθεί, εφόσον και τα δύο μέρη συμφωνήσουν, για έως δύο έτη, με μέγιστο τα τρία έτη (με διάρκεια 7 μήνες ανά σχολικό έτος).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, το Εθνικό Θέατρο προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΑΜΟΙΒΗ

  • Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται, ενδεικτικά, στα 3.939,39 € και περιλαμβάνει το νόμιμο ποσοστό του επιδόματος αδειών και δώρων ανάλογα με την διάρκεια της σύμβασης, το μεικτό μισθό και τις εργοδοτικές εισφορές που αποδίδει το Εθνικό Θέατρο στους ασφαλιστικούς φορείς, κάθε φόρο, τέλος ή/και κάθε άλλη κράτηση, δηλαδή το αναγραφόμενο ποσό είναι το τελικό συνολικό κόστος εργαζόμενου.

Στο κόστος αυτό δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και σίτισης των καλλιτεχνών που θα επισκέπτονται τα σχολεία της Περιφέρειας ΠΛΗΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, τα οποία βαρύνουν την Πράξη και θα καταβάλλονται στον κάθε καλλιτέχνη ξεχωριστά σε συνάρτηση με τον αριθμό των σχολικών επισκέψεων που πραγματοποιεί.

Ο υπολογισμός της μηνιαίας αμοιβής θα γίνεται με βάση τον αριθμό και τη διάρκεια των επισκέψεων σε σχολεία κατά τη διάρκεια του μήνα στον οποίο αφορά.

Η πράξη έχει συνολική διάρκεια τριών ετών, και απευθύνεται σε 60 συνολικά Γυμνάσια και Λύκεια (20 σχολεία ανά έτος) οκτώ Περιφερειών της χώρας (Αττική, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Ιόνια, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη, Στερεά Ελλάδα και Νότιο Αιγαίο). Θα υλοποιηθεί στη διάρκεια 7 μηνών κάθε σχολικού έτους (1η περίοδος: Νοέμβριος 2018 – Μάιος 2019, 2η περίοδος: Νοέμβριος 2019 – Μάιος 2020, 3η περίοδος:Νοέμβριος 2020–Μάιος 2021).

Η παρούσα πρόσκληση αφορά το πρόγραμμα το σχολικό έτος 2018 – 2019. Το ως άνω διάστημα δύναται να παραταθεί με τους ίδιους όρους και μέχρι τη λήξη της πράξης. Η σύμβαση που θα υπογραφεί ενδέχεται να επεκταθεί, εφόσον και τα δύο μέρη συμφωνήσουν, για έως δύο έτη, με μέγιστο τα τρία έτη με ενδεικτικό ποσό 3.939,39€ ανά περίοδο (7 μήνες).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Πτυχίο αναγνωρισμένης Δραματικής Σχολής ή Σκηνοθεσίας Θεάτρου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ (ΔΙΚΑΤΣΑ) ή το ΣΑΕΠ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
  2. Εργασιακή εμπειρία στο χώρο του θεάτρου, τουλάχιστον 24 μηνών. Εθελοντική εργασία δεν λαμβάνεται υπόψη

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …