Οι εναλλακτικές του "Mega"για να συνεχίσει την λειτουργία του

Οριστικούς «τίτλους τέλους» αναμένεται να ρίξει το "Mega" μετά την οριστικοποίηση των πέντε δικαιούχων των αδειών γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ.Οι μέτοχοι του άλλοτε κραταιού καναλιού αποφάσισαν να μην πάρουν μέρος στον διαγωνισμό αφήνοντας έτσι το κανάλι στην τύχη του.

Οι ελπίδες του πλέον έχουν στραφεί στο ΣτΕ. Το "Mega" είναι προσφύγει στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο για την απόφαση του ΕΣΡ και είχε πετύχει μια αναστολή της απόφασης που το οδηγούσε στο κλείσιμο πριν από κάποιου μήνες.Αν το ΣτΕ όμως τελικά δεν δικαιώσει το κανάλι τότε οι εξελίξεις θα είναι οριστικές. Την ίδια στιγμή θα δοθεί εντολή στη Digea και το σήμα του καναλιού θα σταματήσει να εκπέμπει μετά από 29 χρόνια. Οι 400 και πλέον εργαζόμενοι του καναλιού που το κρατούν όρθιο τόσον καιρό θα βρεθούν στον δρόμο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Real" υπάρχει κι άλλος δρόμος για το "Mega". Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας το "Mega" μπορεί να συνεχίσει να εκπέμπει είτε μέσω των συνδρομητικών καναλιών (Cosmote TV, Nova), ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να εκπέμπει και στο εξωτερικό, ως "Mega Cosmos" στην Αμερική, την Αυστραλία και τον Καναδά


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στην Αττική

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …