"Φρενάρει" η λειτουργία των εμπορικών τις Κυριακές, με κυβερνητική απόφαση!

Την τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και ειδικότερα των εμπορικών κέντρων κατά τις αργίες και τις Κυριακές, προανήγγειλε, ο αντιπρόεδρος του ιταλικού κυβερνητικού συνασπισμού, υπουργός εργασίας και ηγέτης του Κινήματος των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο, αναφέροντας:

«Mέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει σταματήσει η λειτουργία των εμπορικών κέντρων τις Κυριακές. Θα εγκριθεί ειδικός νόμος, με τον οποίον θα τροποποιηθεί η νομοθεσία για απελευθέρωση των ωραρίων λειτουργίας, την οποία είχε θεσπίσει η κυβέρνηση του τεχνοκράτη Μάριο Μόντι. Ο ο νέος νόμος θα προβλέπει την περιορισμένη λειτουργία των εμπορικών κέντρων και καταστημάτων τις Κυριακές, με πρόθεση της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε να μην μένουν ανοικτά για περισσότερες από από οκτώ Κυριακές τον χρόνο.»


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …